skip to Main Content
Mlajši dečki so v zadnjih dneh odigrali dve tekmi

Naša najmlajša tekmovalna selekcija (u-13) je v zadnjih dneh odigrala kar dva tekmi.

Najprej je bila med tednom na sporedu tekma z ekipo KAC. Tekma bi morala biti odigrana že prejšnji vikend, a je bila prestavljena. Namreč dogovorjeno je bilo, da se tekma odigra v Ljubljani, saj v Celovcu veljajo določene omejitve zaradi Covid-19 situacije. Mladi celovčani so v Tivoli prispeli v sredo.

Tekma se je odvila v prid gostov. V prvi tretjini so naši mladi zmaji še držali dober rezultat. Ta se je končala z 1:1. V drugi tretjini pa je prišla do izraza fizično višja postaja gostov. Prednost gostov se je pričela povečevati in kmalu je bilo jasno, da jih naši zmaji ne bodo več ujeli. Po koncu druge tretjine je bil rezultat 5:2 za goste, tekma pa se je končala z rezultatom 10:4.

Nato pa so v soboto 11.decembra naši mladi zmaji odpotovali v Maribor. Glede na trenutno stanje na lestvici naj bi bila ta druga tekma malce lažja in točno tako je tudi bilo. Naši mladi zmaji so povedli že v prvi tretjini. Prednost sicer ni bila velika (2:1), a kmalu je bilo jasno, da je vprašanje o zmagovalcu rešeno. Prednost naših se je povečevala. Na koncu druge tretjine je t znašal 5:2 za naše, na koncu pa so naši slavili z 10:3.

S tema dvema tekmama naši na prvenstveni lestvici ostajajo na 4. mestu. Nova težka tekma pa jih čaka že naslednjo soboto, ko v Tivoli prihaja trenutno še neporažena ekipa iz Celja.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Fotografije s tekme s KACom si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotografije s tekme z Mariborom si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji mlajših dečkov spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top