↑ Return to O klubu

Možnost izposoje rabljene hokejske opreme

Spoštovani starši in igralci

 

V skladišču kluba se je nabralo nekaj kosov rabljene hokejske opreme. Hkrati so posamezni starši ter igralci že izrazili pripravljenost, da lastno rabljeno hokejsko opremo, ki jo več ne potrebujejo prepustijo v uporabo naslednikom.

Zato smo se v klubu odločili, da organiziramo izposojo rabljene hokejske opreme. Starše in igralce tako vabimo, da pred nakupi nove opreme, pregledajo, če jim ustreza kakšen obstoječ kos opreme v skladišču. Rabljena hokejska oprema bo na voljo za brezplačno izposojo.

Trenutno imamo na voljo omejen nabor rabljene opreme različnih velikosti in različne ohranjenosti. Posojanje opreme bo potekalo po solidarnostnem principu “kos za kos”. Torej, kdor si bo sposodil določen kos opreme, naj v skladišče prinese drug kos opreme (ne nujno isti tip opreme). S tem želimo doseči, da bo skladišče vedno dovolj založeno z rabljeno opremo in da bo lahko vsakdo, ki bo potreboval določen kos opreme, med naborom opreme našel ustrezen kos. Tudi starši in igralci, ki imajo doma odvečno rabljeno opremo in so jo pripravljeni deliti z ostalimi, so vabljeni, da to opremo prinesejo v skladišče na izposojo drugim.

Kontaktne osebe za dostop do skladišča, ogled in izposojo opremo so tehnični vodje nižjih selekcij:

  • Andrej Jaklin
  • Uroš Cerjak
  • Vladimir Ban

Vabljeni torej, da pred nakupi povprašate zgoraj navedene kontaktne osebe, če je določen kos opreme na voljo ter vabljeni, da skupaj skladišče dopolnimo z rabljeno opremo, ki nam neuporabljena leži na domačih podstrešjih ali kleteh.

Verjamemo, da bomo lahko s tem dodatno pomagali posameznim staršem in igralcem pri nižanju stroškov za nakup nove opreme.

HK Olimpija

 

 

Translate »