skip to Main Content

Spoštovani starši in igralci,

v skladišču kluba se je nabralo nekaj kosov rabljene hokejske opreme. Nekateri starši in igralci so namreč izkazali pripravljenost, da svojo rabljeno hokejsko opremo, ki je ne potrebujejo več, prepustijo v uporabo naslednikom.

Zato smo se v klubu odločili, da organiziramo izposojo rabljene hokejske opreme. Starše in igralce tako vabimo, da pred nakupi nove opreme preverijo, ali jim kakšen kos opreme v skladišču ustreza. Rabljena hokejska oprema je na voljo za brezplačno izposojo.

Trenutno imamo na voljo omejen nabor rabljene opreme različnih velikosti in različne ohranjenosti. Posojanje opreme bo potekalo po solidarnostnem principu “kos za kos”. Torej, kdor si bo sposodil določen kos opreme, v skladišče prinese drug kos opreme (ne nujno isti tip opreme). Tako bo naše skladišče vedno dovolj založeno z rabljeno opremo in na voljo vsakemu, ki bo potreboval določen kos opreme.

Starše in igralce, ki imajo doma odvečno rabljeno opremo in so jo pripravljeni deliti z ostalimi, vabimo, da jo prinesejo v skladišče na izposojo drugim.

Kontaktne osebe za dostop do skladišča, ogled in izposojo opremo so tehnični vodje nižjih selekcij, ki vam bodo z veseljem na voljo z dodatnimi informacijami glede razpoložljivosti opreme:

  • Andrej Jaklin
  • Uroš Cerjak
  • Vladimir Ban

Verjamemo, da bomo s tem dodatno pomagali staršem in igralcem pri nižanju stroškov za
nakup nove opreme.

HK Olimpija

Back To Top