Vpis v Hokejsko šolo

logoTomaz

VPISUJEMO NOVE ČLANE

HK Olimpija vpisujemo nove člane (in članice), ki se priključijo otrokom v hokej šoli. K vpisu vabimo otroke, letnik 2009 in mlajše. Vpis novih članov pogojno poteka celo sezono.

šola1

V hokejski šoli se otroci na treningih v dvorani Hale Tivoli naučimo osnov drsanja in postopoma hokejskih prvin, ki jih z veseljem pokažemo ne prvih turnirjih. Na suhih treningih pa gradimo dobro vsestransko športno osnovo in tudi preko igre vzdržujemo visok nivo telesne pripravljenosti. Hokej šolo vodimo izkušeni trenerji, ki otrokom na zanimiv, strokoven, prijazen in zabaven način predstavimo hokej.

šola3

Otroci za prve treninge potrebujejo drsalke, čelado (zaželeno z zaščito obraza), močnejše rokavice, topla oblačila, s seboj lahko prinesejo tudi že hokejsko palico. Za prve treninge bo to dovolj. Sicer pa ima klub na voljo tudi začetne komplete opreme, ki jih nudi v brezplačno izposojo tekom leta.

Tedenski urniki so objavljeni na naši spletni strani  https://www.hkolimpija.si/   šola2

Za vse dodatne informacije v zvezi z vpisom nas pokličite na 01/232 2317 ali nam pišite na [email protected]. Na vaša vprašanja vam bo odgovoril tudi trener Rok Prusnik, ki je dosegljiv na 040 665 455.

Športni pozdrav,

HK OLIMPIJA

Translate »