skip to Main Content

VPIS V HOKEJSKO ŠOLO

V HK Olimpija vpisujemo nove člane in članice v hokej šoli, k vpisu vabimo otroke od 4. leta dalje. V hokejski šoli se otroci na treningih v dvorani Hale Tivoli naučijo osnov drsanja in postopoma hokejskih prvin.

Otroci trenirajo tudi v telovadnici – to so t.i. suhi treningi – kjer pridobivajo športno osnovo in preko igre vzdržujejo telesne pripravljenosti. Hokej šolo vodijo izkušeni trenerji, ki bodo otroke na zanimiv, strokoven, prijazen in zabaven vpeljali v svet hokeja.

Otroci za prve treninge potrebujejo drsalke, čelado (zaželeno z zaščito obraza), močnejše rokavice, topla oblačila, s seboj lahko prinesejo tudi hokejsko palico, če jo imajo. Za prve treninge bo to povsem dovolj. Sicer pa imamo v klub na voljo tudi začetne komplete opreme, ki jih nudim v brezplačno izposojo.

Vpis novih članov pogojno poteka celo sezono. Tedenski urniki so objavljeni na naši spletni strani.

V klubu smo z veseljem na voljo za vsa dodatna vprašanja. Lahko nas obiščete tudi na naslednjem treningu hokej šole, si trening ogledate v živo in se pogovorite s trenerji.

Za vse dodatne informacije v zvezi z vpisom nas pokličite na 01/232 2317 ali nam pišite na [email protected] Na vaša vprašanja vam bo odgovoril tudi trener Rok Prusnik, ki je dosegljiv na 040 665 455. 

Vabljeni k ogledu naslednjega treninga hokej šole v Tivoliju!

 

Športni pozdrav,

HK OLIMPIJA

 

Back To Top