↑ Return to O klubu

Vadnina, Članarina ter izposoja rabljene hokejske opreme

 

  • Vadnina: mesečna vadnina znaša 72,00 Eurov in se plačuje 12 mesecev v letu. Vadnina vključuje sodelovanje pri vseh treningih (praviloma 2-3 treningi tedensko na ledu, ter vsaj 1 dodaten trening “na suhem” – praviloma v telovadnici osnovne šole v Spodnji Šiški). Vadnina se ne plačuje za prvi tekoči mesec vpisa, ki se smatra kot preizkusni mesec.Treningi za posamezno sezono  potekajo od avgusta do konca junija. Julija smo na počitnicah.
  • Letna članarina: vsak igralec je tudi član HK Olimpija. Letna članarina znaša 10,00 EUR za igralce mlajše od 15 let in 20,00 EUR za vse starejše. Članarino obračunamo skupaj s februarsko vadnino. Član hokejskega kluba lahko postane tudi katerikoli druga odrasla oseba in tako aktivno sodeluje v delovanju kluba. Letna članarina za odrasle osebe znaša 20,00 EUR, podrobnosti glede postopka včlanitve pa lahko preberete v meniju “statut kluba”
  • Nakup opreme: Podrobnosti glede potrebne opreme so navedene v zavihku “kaj potrebujem”. Klub se zaveda, da je vsak dodatni strošek za starše lahko problematičen, zato ima klub na voljo začetne komplete oprem, ki jih nudi v brezplačno izposojo za prvo leto treniranja. Ti kompleti praviloma ne vsebujejo kosov opreme, ko je čelada in drsalke (za otroka, ki sodeluje na treningih, je namreč zelo pomembno, da sta ta dva kosa čim prej ustrezna in da jih otrok ne deli z drugimi, zato raje priporočamo nakup, kot izposojo). Organizira pa klub razne izmenjave rabljene opreme s starši starejših otrok, nudi določene popuste pri nakupu v določenih trgovinah, ipd., s čimer želimo staršem čim bolj pomagati pri nabavi ustrezne opreme. Vsekakor priporočamo, da se pred nakupom katerekoli opreme o ustreznosti, pomembnosti in ostalih zadevah posvetujete s trenerji na treningih.
  • Izposoja opreme iz skladišča: Poleg t.i. start-up kitov za najmlajše, klub omogoča tudi (trajno) izposojo rabljene opreme za starejše igralce. V klubu se je namreč tekom zadnjih sezon nabralo kar nekaj kosov rabljene opreme. Opremo izposojamo na dva načina. Prvi način je za dobo tekoče sezone. V tem primeru se oprema posodi in se v skladišče vrne na koncu sezone. Drugi način pa je po principu “ena-za-ena”. Starš oz. igralec lahko v skladišče prinese rabljen kos opreme (katerekoli) in ga trajno zamenja za nek drug kos opreme. S takšnim načinom želimo doseči, da bo skladišče vedno dovolj založeno z opremo, ki bo na voljo za izposojo igralcem. Vsekakor priporočamo, da se pred nakupom katerekoli opreme posvetujete s tehničnimi vodji, kaj od opreme je na voljo za takšen ali drugačen način izposoje.
Translate »