skip to Main Content
Mlajši dečki so doma zabeležili novo zmago

V soboto 2. oktobra je bila na sporedu nova tekma za naše najmlajše tekmovalne zmaje. Selekcija u-13 je doma gostila ekipo iz Maribora.

V tej selekciji mladi igralci zares šele spoznavajo zakonitosti igranja na celo igrišče, zato so včasih rezultati nepredvidljivi. Tudi danes je v danem trenutku kazalo, da bi lahko mladi igralci iz Maribora pripravili veliko presenečenje proti našim zmajem. A na koncu se je vseeno izšlo tako kot smo želeli in pričakovali.

V prvi tretjini je bila igra in rezultat takšen kot smo pričakovali. Naši zmaji so bili boljši nasprotnik in vodstvo s 4:1 na koncu prve tretjine je bilo kar zanesljivo. V drugi tretjini pa so naši malce zaspali. Gostje niso popuščali in sredi tretjine je bil rezultat 5:3 za naše. Nato je sledil naš zadetek in kazalo je na to, da bo tekma vseeno mirno peljana naprej, nato pa so gostje do konca tretjine z dvema hitrima zadetkoma izid znižali na 6:5.

Nalet iz druge tretjine so gostje prenesli tudi v tretjo tretjino. Že takoj v prvem napadu so zadeli in izid je bil 6:6. Napetost in izenačen izid je trajal nekaj minut, nato pa sta v 41. minuti sledila dva naša hitra zadetka. Izid je bil ponovno v korist naših 8:6 in našim mladim igralcem se je počasi odvalil kamen. Čez nekaj minut je sledil še en zadetek in tekma je bila odločena. Na koncu se je končala z izidom 12:7.

Naše mlade zmaje nova tekma čaka že v soboto 9.oktobra, ko se odpravljajo v Celje. Celje je trenutno celo na vrhu lestvice s 3 zmagami v 3 tekmah in najboljšo gol-razliko. Naše zmaje torej čaka dokaj težko gostovanje.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Nekaj fotografij s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Seznam nastopajočih igralcev si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji mlajših dečkov spremljate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top