skip to Main Content
Dečki se iz Kranja vračajo s polnim izkupičkom

V sredo 15. decembra so dečki (u-15) odigrali novo tekmo v državnem prvenstvu.

Tokrat je bila na vrsti tekma v Kranju, ki je pred tedni zaradi bolezni v naših vrstah odpadla. Po porazu z Jesenicami pred dnevi je naše čakala nova težka tekma. Triglav namreč poleg Jesenic in naših zmajev sestavlja vodilno trojico moštev v letošnjem državnem prvenstvu.

A če smo pred dnevi v Tivoliju ob porazu 7:5 naših z Jesenicami videli pravo paleto zadetkov, smo tokrat videli le en zadetek. In ta je bil dovolj, da je odločil zmagovalca.

Skozi celotno tekmo smo videli hiter in zanimiv hokej. V prvi tretjini so malce bolj prevladovali naši (tudi razmerje v strelih je bilo 8:5 za naše). V drugi tretjini pa so bolj prevladovali domači (razmerje v strelih je bilo 14:11 za domače). A ravno v drugi tretjini so naši (edinkrat) zadeli. V 30. minuti sta bila v gneči pred vrati najbolj spretna Joc Bukovec (podaja) in Lev Lesar. Naši so takrat imeli na ledu igralca več.

V zadnji tretjini pa so bile moči dokaj izenačene. Na trenutke so sicer domači pritiskali v želji, da izid izenačijo, a naši igralci so bili pri branjenju zelo učinkoviti, hkrati pa so z napadi onemogočali domače, da bi prevzeli popolno pobudo. Nekaj več izključitev na naši strani je tekmo naredilo samo še bolj zanimivo, a kot rečeno je danes odločil en sam zadetek in tekma se je na koncu končala z zasluženo zmago Olimpije 1:0.

Naše zmaje naslednja tekma čaka v nedeljo, ko v Tivoli prihaja ekipa VSV.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji dečkov spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top