skip to Main Content
V Halo Tivoli prihaja HC Innsbruck

V petem krogu ICEHL v Tivoli v petek, 1. oktobra, prihajajo hokejisti HC Innsbruck, s katerimi so zmaji tesno izgubili na uvodni tekmi nove sezone. Tokrat imajo priložnost, da se jim oddolžijo za poraz.

Innsbruck se je že v pripravljalnih tekmah pokazal kot neugoden nasprotnik, saj so bili fantje neuspešni prvič že takrat. ”Absolutno jih moramo malo sovražiti. Z njimi smo igrali pred sezono in izgubili ter potem še prvo tekmo rednega dela v ICEHL. Zato moramo priti na tekmo s pristopom malo sovraštva ali pa tudi kar precej sovraštva in jim ne dovoliti, da gredo tretjič čez nas in vzamejo točke v Tivoliju,” je pred tekmo povedal trener Mitja Šivic in dodal, da je v Tivoliju izredno lepo igrati. Ekipa tu trenira in tu se pač počutijo doma.

V ekipi opažamo, da gre število obiskovalcev navzgor, na vsaki tekmi je več obiskovalcev in zdaj jih pričakujemo še več. Absolutno bomo obiskovalcem vračali njihovo podporo s tem, da bomo puščali srce in dušo na ledu in da bomo navsezadnje uspešni,” je še dodal Mitja Šivic.

Zato v petek #VsiNaHokej in v Halo Tivoli!

 

Vstopnice so na voljo na prodajnih mestih Eventima, na spletni strani ter uro in pol pred tekmo na blagajni pred Halo Tivoli.

Za vstop v dvorano velja pogoj PCT, zato pridite pravočasno, saj se na vratih zna narediti gneča.

Še vedno je obvezna tudi uporaba maske v zaprtih javnih prostorih.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top