skip to Main Content
Tudi Dečki ostajajo neporaženi v prvenstvu U-14

Nedelja 8.10 je prinesla nov krog Državnega prvenstva selekcij U-14.

Avtor: Amir Hatič

V Tivoli je pripotovala ekipa Triglav. Naši Dečki se po prvih odigranih 4 tekmah držijo odlično, saj so brez poraza na vrhu lestvice, vendar tudi današnji gostje v letošnji sezoni ne poznajo pravega poraza. Na 4 dosedanjih tekmah so namreč dvakrat zmagali, enkrat zmagali po podaljških, enkrat pa po podaljških izgubili.

Igralci, pod vodstvom Igorja Beribaka, so imeli tako pred seboj zanimivo in težko tekmo.

Zmaji so previdno pričeli srečanje in v uvodnih minutah je bila igra dokaj izenačena. Vseeno so prvi zadeli domači, ki so v 9.minuti prvič povedli. Zadetek je igralce sprostil in v nadaljevanju so bili domači igralci boljši nasprotnik na ledeni ploskvi. Hitro se je odprlo tudi strelcem in v zadnjem delu prve tretjine smo videli kar 3 zaporedne zadetke Ljubljančanov, ki so tako na prvi odmor odšli z zasluženo prednostjo 4:0.

V drugem delu se je premoč domačih nadaljevala. Videli smo nove 4 zadetke v mreži gostov, hkrati pa smo videli tudi časten zadetek gostov v domači mreži. Druga tretjina se je končala z rezultatom 8:1.

V zadnji tretjini se je igra nato malce umirila in nekaj časa nismo videli novih zadetkov. Ko pa je gostujoči trener v 50.minuti zamenjal vratarja in dal priložnost še svojemu drugemu vratarju, so se Ljubljanski igralci zopet malce prebudili in do konca tekme smo tako videli še 3 zadetke za končni rezultat 11:1.

Na preostalih tekmah so Zagrebčani doma visoko zmagali v tekmi s Celjem z rezultatom 11:2. Igralci KACa so prav tako doma visoko premagali ekipo Slavije 16:4. Igralci Jesenic so tesno zmagali v Mariboru s 3:2, tekma med Crveno Zvezdo in Bledom pa je preložena.

Avtor: Amir Hatič

Na lestvici je tako ekipa Olimpije ostala na vrhu, kot edina neporažena ekipa. Vendar jim takoj za petami sledi nekaj ekip, ki imajo zgolj en poraz.

Tekmovanje se nadaljuje naslednjo nedeljo, kot v Tivoli prihaja ekipa z Bleda.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

[vsw id=”MZveCjTPWUU” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

Fotogalerijo s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Seznam nastopajočih igralcev si lahko ogledate na tej povezavi.

Dogajanje v Državnem prvenstvu selekcije U-14 lahko spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top