Rojstni dan
18. 6. 1974

Svoje hokejsko znanje je začel pridobivati v HK Olimpija, kjer se je začel aktivno ukvarjati s hokejem že pri 6. letih. Kasneje je v klubu oblekel tudi dres članske ekipe. Bogato hokejsko pot je preživel še v klubih HK Bled Promolinea, HK Jesenice in v tujini pri HK Medveščaku, HC Como (It), HC Hartz Braunlage (D). Za člansko reprezentanco Slovenije je nastopil kar na petih svetovnih prvenstvih. Evropsko prvenstvo do 18 let pa je odigral še za jugoslovansko reprezentanco.

Trenersko kariero je začel že leta 1998 pri HC Como, kjer je poleg igranja, treniral tudi mlajše selekcije. Od takrat se izobražuje na področju trenerstva in je zaključil izpite osnove športnega treniranja na Fakulteti za šport v Ljubljani. Kot trener je vodil člansko ekipo Police Academy&Colege Ankara, predstavnika Turčije na kontinentalnem pokalu.

Bil je eden od pionirjev inline hokeja pri nas. V tem športu je ustvaril pravo kariero in ga vrsto let profesionalno igral v Italiji. Bil je kapetan inline reprezentance Slovenije na petih svetovnih prvenstvih. Vodil je reprezentanco Turčije in kasneje Makedonije v inline hokeju.

Od leta 2012 je aktivno sodeloval pri vzgoji najmlajših hokejistov pri HK Olimpija, kjer je vodil selekcijo U-10 in aktivno sodeloval pri strokovnem delu celotnega kluba HK Olimpija.

Opravljene ima vse licence za trenerja hokeja na ledu, v začetku letu 2018 je v klubu prevzel mesto prvega trenerja članske ekipe HK SŽ Olimpija.