skip to Main Content
Predstavitev Hokeja v mestu Ljubljana na lep sončni sobotni dopoldan

V Soboto 21.1 je bila v centru mesta organizirana prireditev “Šport Zima”, kjer so se predstavili različni Ljubljanski športni klubi. Seveda se je predstavil tudi klub HK Olimpija.

Predstavitev je potekala v športnem in sproščenem vzdušju. S pomočjo našega sponzorja “Fida” smo postavili umetno ledeno ploskev, kjer so naši Malčki predstavili hokejske veščine in kjer so se lahko obiskovalci zabavali in preizkusili v znanju drsanja ter hokeja.

Obiskovalci “sejma” so tako spoznali Hokejski klub Olimpija, kako v klubu delamo in kako se v klubu počutijo najmlajši. Potekale so tudi igre v spretnosti s hokejsko palico in seveda ni manjkalo tudi klasično tekmovanje v streljanju na gol.

Vsekakor so takšne prireditve zelo dobrodošle za dodatno sprostitev naših hokejistov in zelo dobrodošle, da tudi širša javnost spozna, da v klubu HK Olimpija delamo dobro in da se “imamo fajn”.

Upamo, da je prireditev vsaj v nekaj otrocih prebudila željo po spoznavanju hokeja in verjamemo da se med kateremu izmed obiskovalcev skriva prihodnji soigralec naših fantov.

 

Zapisal: Vladimir Ban

Fotogalerijo s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Novico s portala RTV Slovenija si lahko ogledate na tej povezavi.

 

 

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top