skip to Main Content

 

Drage ljubiteljice in ljubitelji ljubljanskega hokeja,

Hokejski klub Slovenske železnice Olimpija je v tej sezoni začel pisati novo hokejsko zgodbo in sestavil člansko ekipo, ki igra v Alpski hokejski ligi. V naši ekipi so izključno slovenski igralci in trenerji, saj jim želimo omogočiti razvoj in izkušnje, kakršne si zaslužijo. Fantje so na ledu pravi borci, za njimi pa v pisarni stoji zelo majhna ekipa.

Zato k sodelovanju vabimo prostovoljce (dekleta in fante), ki imajo radi hokej, si želijo spoznati delovanje športnega kluba, pomagati pri organizaciji in tako pomagati svojim zeleno-belim junakom.  Prostovoljci so namreč pomemben del vsakega velikega športnega društva.

Pomoč potrebujemo pri različnih opravilih organizacije tekem članske ekipe, predvsem pri tehnični podpori, organizacijski podpori, podpori protokolu, ipd.

Kot prostovoljec/ka boste imeli naslednje koristi in privilegije:

–          Prost vstop na članske tekme HK SŽ Olimpija

–          20% popust pri nakupu klubskih artiklov

–          Spoznali športni in organizacijski del kluba.

–          Del svojega prostega časa boste preživeli v pozitivni energiji športnega kluba.

Če imate radi hokej, ste zanesljivi, prijazni in motivirani, vas vabimo, da prijavo pošljete na [email protected].

V prijavi nam kratko opišite, zakaj ste ravno vi primeren kandidat za prostovoljca. Vsi kandidati in kandidatke morajo biti stari najmanj 18 let. Vse prijavljene bomo po elektronski pošti obvestili o rezultatih izbora in povabili na morebitne razgovore.

HK SŽ Olimpija

Back To Top