skip to Main Content
Našemu klubu se je pridružil nov sponzor – SVP Avio

Naša zelena hokejska družina ima novega sponzorja – podjetje SVP Avio, ki bo zgodbo z nami pisalo in igralo tri sezone.

Podjetje SVP Avio izdeluje barke od 9 do 20 metrov, pri čemer prisegajo na alternativne vire energije. V njihovem asortimentu so barke, ki se lahko uporabljajo na električni pogon, hibridno ali tradicionalno. V podjetju pa veliko pozornost namenjajo okolju prijaznim pristopom.

V imenu podjetja je sponzorsko pogodbo podpisal generalni direktor Žiga Petač, ki pravi, da v podjetju sledijo politiki družbene odgovornosti. »Slovenija je zelo majhna, veliko pa imamo kulture in športa, ki so v veliki meri odvisna od šestih velikih podjetij. V našem podjetju imamo na voljo določen proračun za družbeno odgovorno delovanje in odločili smo se, da ga del namenimo Olimpiji. To je bila moja želja, saj je tu igral hokej že moj oče, tudi jaz sem tu igral. Kot otroku so mi tu dali priložnost in odskočno desko za naprej, zato nisem okleval,« je povedal Žiga Petač, sicer sin legendarnega Janeza Petača.

Navdušeno spremlja zgodbo HK SŽ Olimpija v tej sezoni. »Fantje igrajo fenomenalno, borbeno, od prvega do zadnjega so odlični in igrajo timsko. Zato je povsem jasno, da so tudi rezultati. Fantje si zaslužijo podporo. Spomnim se lepih časov, ko je igral še moj oče in takrat je bil hokej del kulture.« Žiga Petač je še dodal, da ga zelo veselijo uspehi slovenskega hokeja, ki so izjemni glede na vse okoliščine.

Hvala, da nas podpirate!

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top