skip to Main Content
Najmlajši Zmaji zaključili sezono HZS turnirjev na Bledu

Nedelja 12.3 je prinesla še zadnji turnir pod okriljem HZS  za najmlajše selekcije. Turnir je bil ponovno organiziran na Bledu. Poleg selekcij U-8 in U-10 Olimpije, so na turnirju nastopile še ekipe HK Triglav, HKMK Bled ter HD Mladi Jesenice

Ob prihodu mladih hokejistov je bil Bled že obsijan s spomladanskim soncem. In ravno spomladansko razpoloženje je prevladovalo med zbranimi hokejisti. Igralci so bili dobro razpoloženi in pripravljeni, da se še zadnjič letos na enodnevnih turnirjih pomerijo s sovrstniki in da pokažejo kar znajo.

Razpoloženje v slačilnici je bilo zelo dobro in trenerji Jure Vnuk, Rok Prusnik, Andraž Praprotnik in Andraž Burazin so brez težav poskrbeli za pripravo na tekme. Igralci po dolgi sezoni že kar dobro poznajo svoje nasprotnike, tako da so se še pred tekmami med igralci izmenjavala mnenja in prepričanja kdo bo premagal koga. A rezultat na takšnih turnirjih ni najbolj pomemben in igralci so se raje posvetili izpolnjevanju nalog in navodil, ki so jim jih prenesli trenerji.

Naloge so bile povečini izpolnjene. Nekatere zelo dobro, druge malo manj, a zmagovalci so bili vsi tisti igralci, ki so dali vse od sebe in ki so uživali na ledu. Pogled na ekipe, ki so odhajale z ledu po končanih tekmah je pokazal, da so bili povečini zmagovalci vsi.

Po dolgi sezoni najmlajše igralce čaka še nekaj tradicionalnih tekmovanj na koncu sezone.

Avtor: Uroš Cerjak

Igralci letnika 2007 se čez 14 dni odpravijo na Češko na kvaliteten in dobro obiskan turnir igranja na celem igrišču. To bo idealen test pred pričetkom naslednje sezone, ko se ti igralci poslovijo od igranja na tretjino igrišča in nadaljujejo svojo kariero v tekmovalnih selekcijah na celo igrišče.

Igralci letnikov 2010, 2009, 2008 in 2007 so vabljeni na dvodnevni turnir v Beogradu (selekcija U-8 ter selekcija U-10). Ekipe za turnir se počasi sestavljajo, tako da ob tej priložnosti pozivamo starše in igralce, da čimprej izpolnejo prijavnico. Podrobnosti o tem turnirju ter prijavnici lahko najdete na tej povezavi. Turnir se bo odvijal čez 3 tedne, torej 1. in 2. aprila.

Podobna zasedba (malce bolj številčna, ker bodo nastopile 3 ekipe HK Olimpije), pa bo na koncu sezone 7. in 8. aprila obiskala Maribor in se udeležila tradicionalnega Foxy Cup turnirja. Nekatere informacije o tem turnirji lahko najdete na spodnjih povezavah, o ostalih podrobnostih pa bodo igralci in starši obveščeni pravočasno

 

Zapisal: Vladimir Ban

Seznam še prihajajočih turnirjev v letošnji sezoni si lahko pogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo ekipe U-10A si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo ekipe U-10B si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo ekip U-8 si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top