skip to Main Content
Mladinci ponovno zmagali

V nedeljo 4. decembra je bila na vrsti nova tekma naših mladincev. V zadnjih tekmah so nas mladinci vztrajno razveseljevali z zmagami in četudi je bil tokrat na vrsti mestni derbi, smo tudi tokrat pričakovali poln izkupiček. In točno to se je tudi zgodilo.

Naši mladinci so odločno vztopili v tekmo že v samem začetku. Že v prvem napadu, je po strelu oz. podaji z modre črte s strani Tiana Hebarja pred vrati za 1:0 zadel Nik Sečen. V 9. minuti pa je Luka Banek povišal naše vodstvo na 2:0. Tudi v strelih na vrata so naši prevladovali (19:8) in vodstvo naših po prvi tretjini je bilo popolnoma zasluženo.

Podobno igro smo videli tudi v drugi tretjini. To je prineslo dva nova zadetka v mreži gostov. Za 3:0 je zadel Bruno Kuret, za 4:0 pa Tay Petronijevič Lepša.

Končni rezultat pa je nato v zadnji tretjini z novim zadetkom dosegel še Ian Petronijevič Lepša. Zmaga 5:0 je naše zmaje samo še utrdila na vrhu prvenstvene lestvice. Sedaj sledi za mladince nekaj počitka, saj je na vrsti reprezentančni premor. Naslednja tekma pa naj bi bila na vrsti 22. decembra, ko v Tivoli prihaja ekipa iz Zagreba.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Video posnetek tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Lestvico v kategoriji u-19 lahko spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top