skip to Main Content
Mitja Šivic je novi glavni trener članskega moštva

Mitja Šivic se vrača v Ljubljano kot glavni trener članskega moštva HK SŽ Olimpije. V novi sezoni 2021/22, bo vodil člansko ekipo Olimpije v ICE HL (ICE Hockey League). Na klopi je nasledil finskega strokovnjaka Raima Summanena, kateremu se zahvaljujemo za opravljeno delo.

Mitja Šivic: » Glavni cilj sezone bo dvigniti slovenski hokej na višji nivo. Ko sta mi predsednik in direktor HK SŽ Olimpije predstavila kratkoročne in dolgoročne načrte, ki so zelo ambiciozni vendar tudi realni, sem z veseljem sprejel funkcijo trenerja HK SŽ Olimpije. Želim si vrhunskih nastopov v ICE HL ter stalen napredek in razvoj slovenskih igralcev. Tako bodo naši igralci vedno imeli možnost nastopanja v najvišjem tekmovanju v regiji. Glavni cilj sezone bo dvigniti slovenski hokej na višji nivo. Potrebno bo veliko potrpežljivosti, vendar verjamem, da nam bo vsem skupaj s trdim delom uspelo. «

Prihod novega trenerja pozdravlja tudi predsednik kluba HK SŽ Olimpija Miha Butara: » Veseli nas, da bo v sezoni 2021/22, HK SŽ Olimpija vodil Mitja Šivic, ki se je izkazal kot izjemen in razvojno naravnan trener tako v Franciji kot v Sloveniji. HK SŽ Olimpija je klub z jasno vizijo, močno člansko ekipo in širokim zaledjem mladih hokejistk in hokejistov. Želimo biti razvojna platforma slovenskega in ljubljanskega hokeja. Z nastopanjem v ICE HL bomo slovenskim hokejistom ponudili nastopanje v najmočnejši ligi v naši regiji in večih selekcijah ter jim s tem zagotovili stalen napredek. «.

HK SŽ Olimpija bo v novi sezoni še naprej sledila visokim ciljem; osvojitev DP, osvojitev Pokala Slovenije, dostojno nastopanje v ICE HL, razvoj igralcev in trenerskega kadra, ustvariti čim več reprezentantov, ter zagotoviti dolgoročno finančno stabilnost kluba.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top