skip to Main Content
Kadeti po napakah v drugi tretjini Triglav niso več mogli ujeti

Sobota 1.oktober je prinesla novo, že tretjo, tekmo naših kadetov. Razpored je hotel, da tudi tretjo tekmo naši igrajo v gosteh. Tokrat so odpotovali v Kranj.

Ekipa Kranj je imela v prvih dveh srečanjih polovični uspeh, naši pa so s 5 točkami stali tik pod vrhom prvenstvene lestvice. Na nek način so naši torej v tekmo vstopali kot favoriti, a vemo, da so tekme mlajših selekcij, mogoče celo ravno kadetov, včasih zelo nepredvidljive. In danes se je izšlo tako, da naši niso imeli najbolješega dneva.

Zmaji so sicer prvi povedli. V 8. minuti je po podaji Tevža Žiberta zadel Bruno Kuret. To je bil zadetek dosežen v igri z dvema igralcema več. A domači so bili v tem delu vseeno boljši z več pobude. Razmerje v strelih je bilo 10:5 v njihovo korist in še pred koncem prve tretjine so izid uspeli izenačiti.

Nato je prišla druga tretjina, kjer so naši verjetno naredili preveč napak, da bi v tej tekmi dobili kakšno točko. Sredi tretjine sta sledila dva hitra zadetka domačih za vodstvo 3:1. Nato je trener Bojan Zajc vzel minuto odmora. To je naše malce uredilo, a vseeno so domači do konca tretjine zadeli še enkrat in s 4:1 so v zadnjo tretjino krenili z dokaj visoko prednostjo.

A naši se niso še predali. V  43. minuti so naši dobili priložnost z igralcem več, kar je v naslednji minuti izkristil Tevž Žibert za 4:2. Tekma je postala bolj zanimiva. Naši so se trudili in v 58. minuti so zadeli za gol priključka. Strelec je bil Joc Bukovec, podala pa sta Tevž Žibert in Žiga Kuhar. A pri rezultatu 4:3 je na koncu tudi ostalo. Naši so v zadnjih trenutki poizkusili še brez vratarja, zmaga pa je vseeno ostala doma.

Naslednja tekma naše čaka čez teden dni v Zalogu.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top