skip to Main Content
Kadeti niso uspeli streti odpor Mariborčanov

Danes 1.10 je v Hali Tivoli potekala tekma 2.kola državnega prvenstva DP-16. V goste je prišla ekipa HDK Maribor.

2016-10-01-17-49-14Mariborčani so bili odločeni, da se ne predajo in že od samega začetka je bila tekma izenačena. Domači so sicer imeli nekaj več priložnosti, a mreže so mirovale vse do 26.minute, ko so zadeli gostje.Po prejetem golu je sledila manjša kriza domačih, saj so že takoj po prejetem zadetku dobili tudi 2-minutno kazen, a jo gostje k sreči niso izkoristili. Olimpija je postopoma strnila vrste in ponovno prevzela manjšo pobudo. A v 37.minuti je sledila nova kazen domačih, ki so jo gostje izkoristili že po nekaj sekundah igre z igralcem več. Ekipi sta na odmor odšli z rezultatom 0:2.

V tretjem delu igre smo videli ponovno napad domačih, kar pa se je tokrat obrestovalo in v 55.minutu je zadel Ložar po podaji Bronika in Iliča. Zmaji so ponovno pritisnili na gol gostov, vendar danes niso bili strelsko razpoloženi (čez celotno tekmo so imeli večkrat igralca več na ledu in tudi razmerje v strelih je bilo 39:25 v korist domačih). Na koncu so domači poizkusili še z igro brez vratarja v polju, kar pa se ni obrestovalo in Mariborčani so v izdihljajih tekme še tretjič zatresli, tokrat prazno mrežo.

V naslednjem kolu bi morala ekipa gostovati v Zagrebu, vendar bo tekma verjetno na željo domačinov prestavljena, tako da kadete verjetno ponovno vidimo na ledu čez 14 dni v Tivoliju proti ekipi Triglava.

 

Statistiko tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo iz tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Stanje na lestvici si lahko ogledate na tej povezavi.

 

 

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top