skip to Main Content
HK SŽ Olimpija polnopravna članica lige ICE

Na skupščini lige ICE, ki je potekala v začetku meseca v Salzburgu, so klubi potrdili vodstvo lige in obravnavali več ostalih za klube pomembnih zadev. Predstavniki klubov so potrdili, da bo predsednik lige Jochen Pildner-Steinburg  skupaj s svojimi podpredsedniki Karl Safronom, Dietrom Knollom in Franzem Kallo ligo vodil še naslednji dve leti, do 2024.

Klubi so pregledali tudi finančne načrte, HK SŽ Olimpija pa je prejela dobre novice: Postala je polnopravna članica lige! Kot novincu v ligi nam je prvi dve leti pripadalo pogojno članstvo, tako kot tudi HC Pustertal, ki se je ligi priljučil takrat kot mi. To pomeni, da bomo kot klub lahko polnopravno soodločali in imeli polne glasovalne pravice.

»Dve leti bi morali biti pogojni člani, zdaj smo že po enem letu postali polnopravni člani, kar je zelo pomembno. Zdaj bomo soodločali tudi pri vseh ključnih stvareh v ligi,« je pojasnil predsednik kluba Miha Butara. V klubu smo veseli še enega uspeha – članica marketinškega odbora lige ICE je postala predstavnica HK SŽ Olimpija Polona Prešeren.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top