skip to Main Content
Ekipa U-12 Beli odigrala novo prvenstveno tekmo

V 5. krogu tekmovanja je bila v soboto 7.10 odigrana tekma državnega prvenstva u-12 med domačo ekipo Olimpijo Beli in Zagrebom. To je bila četrta tekma domačih, saj so v prejšnjem krogu počivali, štirinajst dnevni igralni post pa izkoristili za treninge.

V tekmo je Olimpija vstopila v sproščenem in dobrem vzdušju. Prva tretjina je sicer pripadla gostom, pa vendar igra domačih ni bila slaba. Zamujena priložnost Oskarja Rogla je pripomogla, da je mreža gostov ostala nedotaknjena. Nekaj neodločnosti v obrambi domačih, pa je gostom zagotovilo prednost treh zadetkov 3:0.

Sledil je najslabši del tekme za domače. Kot že po navadi v drugi tretjini našim fantom popušča koncentracija in kljub temu, da se trudijo, naredijo preveč napak. Pa vendar tudi v tem delu igre nismo ostali brez priložnosti. Strel Oskarja Rogla je končal preko gola. Prejetih novih 6 golov pa pomeni začetek zadnje tretjine z 9 zadetki zaostanka.

V zadnjem delu tekme gosti nadaljujejo z serijo golov, nato pa domači vidno popustijo. Tokrat prvič v dosedanjem tekmovanju ekipa Belih ni dosegla zadetka in je vknjižila poraz z 0:16.

Kot že po navadi v ekipi Belih dobivajo priložnost, poleg že standardnega člana ekipe Oskarja Rogla, da si naberejo nekaj izkušenj, tudi naši malčki. Tokrat se je z dobro igro predstavil Domen Dolžan.

Tekma je potekal izredno športno. Gostom čestitamo za lepo igro. Kljub visokem porazu pa so naši fantje pokazali določen napredek ekipe in veselimo se kaj vse nam bodo pokazali v nadaljevanju prvenstva.

 

Zapisal: Jure Vnuk

 

Fotogalerijo s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Seznam nastopajočih si lahko ogledate na tej povezavi.

Celotno dogajanje v Državnem prvenstvu U-12 lahko spremljate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top