skip to Main Content
Ekipi HK SŽ Olimpija se bo pridružil Joseph Garreffa

Ekipi HK SŽ Olimpija se bo v sezoni 2022/23 pridružil tudi mladi kanadski napadalec Joseph Garreffa, ki je pretekli dve sezoni igrali v ECHL.

»Joseph Garreffa je mlad in ekstremno hiter, eksploziven, ofenzivno usmerjen igralec, hkrati pa je lačen golov in ofenzivnih napadov. Zelo dober je v igri z igralcem več. Z njim dobivamo igralca, ki ve, zakaj pri tako mladih letih prihaja v Evropo in pri nas bo to lahko dobil. Še pred dvema letoma je igral v najboljši mladinski ligi na svetu in številke govorijo same po sebi. Zame je pomembno, da vem, zakaj pri Orlando Solar Bears ni dosegel takšnih številk, kot v ostalih ekipah v ECHL. Mislim, da bo pri nas lahko velika dodana vrednost, saj je mad in motiviran, zagotovo pa bo potreboval nekaj časa, da se privadi na evropski sistem. Dobivamo igralca, od katerega lahko zelo veliko dobimo,« pravi glavni trener Mitja Šivic.

»Navdušen sem, da prihajam v Evropo in Ljubljano, motivacije mi zagotovo ne manjka. To je lep in velik izziv zame, dal bom vse od sebe,« pravi Joseph Garreffa.  

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top