skip to Main Content
Dečki z zmago nad Celjem držijo priključek z vrhom razpredelnice

V nedeljo 13.11. je bil odigran nov krog državnega prvenstva selekcij U-14. Ljubljančani so imeli na videz lažjega nasprotnika, saj je v goste prišla ekipa HK Celje, ki letos v državnem prvenstvu še ni zmagala. Vendar lahkih nasprotnikov v prvenstvu ni in zeleni so se dobro pripravili na tekmo.

Avtor: Amir Hatič

Avtor: Amir Hatič

To je bila tudi priložnost za trenerja zelenih Igorja Beribaka, da je preizkusil nekatere mlajše igralce, ki so v letošnji sezoni bolj aktivni v selekciji U-12. Tekmo so Ljubljančani začeli odločno in kmalu je bil rezultat 2:0 za domače. Borbeni gostje so sicer znižali rezultat na 2:1, vendar so domači tretjino zaključili z vodstvom 3:1.

V drugi tretjini so zeleni nadaljevali z dobro igro in trener Igor Beribak je bil lahko zadovoljen z igro svojih varovancev. Konec tretjine se je zaključil v vodstvom domačih 8:1.

Tempo učinkovite igre se je nadaljeval tudi v zadnji tretjini, Gostje so sicer v tej tretjini drugič zadeli mrežo domačih, a semafor je na koncu kazal prepričljivih 14:2 za domače.

Avtor: Amir Hatič

Avtor: Amir Hatič

Ljubljančani so z današnjo zmago ostali v vrhu lestvice, kjer se prvih 5 ekip počasi oddaljuje od preostalih (HK MK Bled A, HK mladi Jesenice, Team Zagreb, HK Olimpija in EC KAC). Prvi naslednji pomembni dvoboj Zmaje čaka že naslednji vikend, ko se odpravljajo na zahtevno gostovanje v Zagreb.

Zapisal: Vladimir Ban

Stanje na lestvici si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top