skip to Main Content
Dečki z novo zanesljivo zmago iz Kranja

Nedelja 29. septembra je prinesla nove tekme v kategoriji dečkov. Na vrsti je bil tretji krog državnega prvenstva. Zmaji so odpotovali v Kranj. Glede na dosedanje rezultate smo pričakovali tekmo v kateri bi morali naši igralci osvojiti nove točke in točno to se je tudi zgodilo.

Že v prvem delu igre so naši zmaji nastreljali goste v razmerju 15:9. Še bolj izrazita pa je bila prednost v zadetkih. Naši igralci so zadeli kar 5-krat in z rezultatom 5:0 je bila tekma praktično odločena že v prvi tretjini. Prevlada naših se je nadaljevala tudi v drugem delu, ki se je končal z rezultatom 9:0. Naši zmaji so malce popustili šele v zadnji tretjini, a tudi v tem delu igre so uspeli zatresti nasprotnikovo mrežo in z 10:0 je bila tretja letošnja zmaga pod streho. Končno razmerje v streli je bilo 49:18.

S tem so Ljubljančani ostali edina neporažena ekipa v letošnjem prvenstvu.  Jeseničani so s 5:2 premagali Maribor, HDD Bled je bil s 7:6 boljši od Celja, HKMK Bled je bil s 5:1 boljši od Zagrebčanov, v času pisanja tega članka pa tekma med Slavijo in KACem še ni bila končana.

Naši zmaji prvenstvo nadaljujejo naslednjo nedeljo v Zaolgu.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Fotografije s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji dečkov spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top