skip to Main Content
Dečki v nekaj dneh zabeležili drugo zaporedno prepričljivo zmago

Po tem, ko so naši dečki nastopili že v petek, jih je nova preizkušnja čakala že danes v nedeljo 27. oktobra. Res pa je, da so se dečki odpravili v Celje – k ekipi, ki v letošnjem prvenstvu še ni osvojila nobene točke.

Igralci Olimpije so tako nastopili v vlogi izrazitega favorita in to vlogo so tudi upravičili, čeprav so v resnici v Celje pripotovali z malce okrnjeno ekipo. Tekma se je pričela dokaj mirno. Olimpija je sicer v prvem delu igre tudi že povedla. V 8. minuti je po podaji Nika Sečena zadel Jan Petelinkar, a v resnici drugih dogajanj v tem delu igre ni bilo. Strelov na vrata je bilo kar nekaj (razmerje v strelih 17:9 v korist zmajev), a domači so nekako uspeli igro Olimpije zadržati na minimalnem vodstvu.

A seveda takšno stanje ni moglo dolgo zdržati. Zadetki so pričeli prihajati že takoj v začetku druge tretjine. Na koncu drugega dela igre so naši povedli že z 8:0, tekma pa se je nato končala z rezultatom 13:2. Skupno razmerje v strelih je bilo 60:21 v korist Olimpije.

Na preostalih tekmah so Zagrebčani po podaljšku doma premagali Jesenice s 3:2, HKMK Bled pa je bil boljši od Triglava z 10:4. Ostale tekme niso bile odigrane.

Zmaji lahko z osvajanjem točk nadaljujejo že v nedeljo 3. novembra, ko bo v Tivoliju na sporedu tekma z ekipo HDD Bled.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Nekaj fotografij s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji dečkov spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top