Vadnina

Mlajši od 9 let

Letna vadnina znaša 440,00 EUR. Ker vadnina ne pokrije kompletnega stroška treniranja in igranja tekem, se doplača še prispevek za vadbo v znesku 550,00 EUR.

Vadnino lahko plačate tudi v 11 mesečnih obrokih na podlagi izdanega računa. Mesečni prispevek za vadbo se prav tako zaračunava 11 mesecev v letu. Na mesečni ravni bo obračunan skupni znesek v višini 90,00 EUR bo na položnici obračunan pod postavko Udeležba.

Od 9 do 12 let

Letna vadnina znaša 660,00 EUR. Ker vadnina ne pokrije kompletnega stroška treniranja in igranja tekem, se doplača še prispevek za vadbo v znesku 330,00 EUR.

Vadnino lahko plačate tudi v 11 mesečnih obrokih na podlagi izdanega računa. Mesečni prispevek za vadbo se prav tako zaračunava 11 mesecev v letu. Na mesečni ravni bo obračunan skupni znesek v višini 90,00 EUR bo na položnici obračunan pod postavko Udeležba.

Nad 12 let

Letna vadnina znaša 660,00 EUR.

Vadnino lahko plačate tudi v 11 mesečnih obrokih na podlagi izdanega računa. Na mesečni ravni bo obračunan znesek v višini 90,00 EUR bo na položnici obračunan pod postavko Udeležba.

Vadnina vključuje sodelovanje pri vseh aktivnostih (najmanj 2-3 treningi tedensko na ledu in vsaj 1 dodatni trening “na suhem” – praviloma v telovadnici osnovne šole Spodnja Šiška). Pri hokej šoli vadnine ne plačate za prvi tekoči mesec vpisa, ki šteje kot preizkusni mesec. Treningi za posamezno sezono potekajo od začetka ali sredine avgusta (odvisno od starostne kategorije) do konca šolskega leta naslednjo leto. Julija smo na počitnicah.

Letna članarina

Vsak igralec je tudi član HK Olimpija. Letna članarina znaša 10,00 EUR za igralce mlajše od 15 let in 20,00 EUR za vse starejše. Članarino obračunamo skupaj s februarsko vadnino.

Član hokejskega kluba lahko postane tudi katerikoli druga odrasla oseba in tako aktivno sodeluje v delovanju kluba. Letna članarina za odrasle osebe znaša 20,00 EUR, podrobnosti glede postopka včlanitve pa lahko preberete v “statut kluba”.

Celoten Pravilnik o članarini in vadnini je na voljo na tej povezavi.

Nakup opreme

Podrobnosti glede potrebne opreme so navedene v zavihku “kaj potrebujem”. Klub ima na voljo začetne komplete opreme, ki jih nudi v brezplačno izposojo za prvo leto treniranja. Ti kompleti praviloma ne vsebujejo kosov opreme, kot sta čelada in drsalke, za katere je zelo pomembno, da bolj ustrezata posameznemu otroku in da jih ne deli z drugimi. V tem primeru priporočamo nakup.

V klubu organiziramo izmenjavo rabljene opreme s starši starejših otrok in nudimo popuste pri nakupu v določenih trgovinah. Priporočamo pa, da se pred nakupom katerekoli opreme o ustreznosti, pomembnosti in ostalih zadevah posvetujete s trenerji.

Izposoja opreme

V klubu omogočamo tudi (trajno) izposojo rabljene opreme za starejše igralce, in sicer na dva načina:

  • za tekočo sezono, kar pomeni, da po koncu sezone opremo vrnete ali
  • po načelu “ena-za-ena”, kar pomeni, da en kos rabljene opreme zamenjate za drugi kos.