skip to Main Content
Brez točk v Tivoliju

V 24. krogu ICEHL je v Ljubljani gostovala ekipa Dornbirna in na Predarlsko odnesla tri točke.

Čeprav so v prvi tretjini domači proti vratom avstrijskega vratarja sprožili 13 strelov, jim priložnosti ni uspelo pretopiti v zadetek. So pa zato tik pred koncem prve tretjine gostje izkoristili prednost igralca več na ledu in povedli. V drugi tretjini golov nismo videli, je pa v zadnji minuti odlično posredoval Žan Us.

Zmajem je sedem minut do konca tekme uspelo premagati mladega avstrijskega vratarja Felixa Becka in poskrbeti za val navdušenja pod Rožnikom. A gostjeso hitro zadeli še za 2:1. Dve minuti pred koncem tekme je trener Šivic tvegal z igro brez vratarja, tveganje se ni obneslo, gostje pa so z zadetkom v prazen gol postavili končni rezultat 1:3.

Tekmo smo začeli s tremi, štirimi priložnostmi in fantje so mislili, da bo enostavno. To se zgodi pogosto. Gostje so se ubranili, mi pa smo se potem ’matrali’. Nismo bili taki, kot znamo biti. Nismo dobili nobenega pravega odbitka, njim pa se je vse odbilo srečno. Ampak, na koncu koncev mi nismo bili dobri”, je po tekmi povedal Mitja Šivic.  

Zmaje naslednja tekma čaka 7. decembra, ko gostujejo v Celovcu pri KAC. 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top