14. 10. 2023

|

Brez točk v Tivoliju

Zmaji so se pomerili z beljaškim VSV, ki je na koncu slavil s 5:2 (1:1, 0:3, 1:1). Zmaji so dobro začeli, povedli z golom Aljaža Predana, a bili v nadaljevanju manj uspešni.

Začetek ni bil slab, gostje so po hitrem prodoru Aljaža Predana tudi povedli in si po treh minutah priigrali dobro izhodišče. A nadaljevanje je bilo nato manj uspešni. V prvi tretjini so imeli še nekaj priložnosti, a na drugi strani so jih imeli tudi Beljačani in po 20 minutah je bil rezultat izenačen.

V drugi tretjini je smo spremljali premoč Beljaka, napake domačih in posledično tri gole v mreži zmajev in dvoboj je bil po 40 minutah skorajda odločen. V zadnjem delu igre so en gol zadeli gostje, drugega pa zmaji, ponovno Aljaž Predan, ki je postavil končni izid.

“Zadovoljen sem z igro v prvi tretjini. Ko pa smo se znašli v zaostanku z 1:2, se je vse podrlo. V nekaj minutah druge tretjine smo razpadli, izgubljali smo ploščke na lahek način. Beljak je dobil zalet, povedel je s 4:1 in tekma je bila odločena. Vsak dan se pogovarjamo iste stvari in nič se ne spremeni. Zelo sem razočaran in morali se bomo pogovoriti pred gostovanjem v Asiagu,” je po tekmi povedal Upi Karhula.

V nedeljo, 15.oktobra, zmaji gostujejo v Asiagu.

deli članek z drugimi