skip to Main Content
Zmaji klonili v 75. minuti

Po veliki zmagi v torek v Hali Tivoli, so zmaji danes na odločilni, tretji, tekmi v kvalifikacijah za končnico gostovali v Brunicu. V 75. minuti tekme pa so prejeli gol in se poslovili od tekmovanja v Ligi ICE v tej sezoni.

Zmaji so začeli dobro in povedli, a tudi dobili dva hitra gola, a izenačili še pred koncem tretjine.

V drugi tretjini so povedli s 3:2, po tem ko so si sodniki ogledali posnetek, a prednosti niso pripeljali do konca tekme. V 43. minuti so domači izenačili in spremljali smo podaljšek. V 75. so domači izkoristili prednost igralca več in zadeli v 75. minuti.

»V podaljšku smo imeli dve kazni in domačini so imeli prednost. Končni gol pač enkrat mora pasti in danes ni šlo v našo korist,« je po tekmi povedal Antti Karhula.

Nik Simšič je dodal, da je vedno težko izgubiti odločilno tekmo v podaljšku. »Borili smo se celo tekmo, naredili, kar smo se dogovorili. Morda bi le ena poteza lahko spremenila tekmo,« je razmišljal.

“To je bila težka tekma, a to smo tudi pričakovali. Oboji smo imeli svoje trenutke. Na koncu je odločal podaljšek, ki se je zdel izenačen, na koncu pa nismo bili zbrani in to nas je kaznovalo. Rad pa bi se zahvalil navijačem za bučno podporo. Prišli so v Brunico, dolga pot sploh sredi tedna. Škoda tudi zaradi njih, da se nismo uvrstili v četrtfinale,” je po tekmi povedal Marcel Mahkovec.

Čestitke osmim ekipam Lige ICE, ki so se uvrstile v končnico. Nas pa čaka zdaj še finale državnega prvenstva. O natančnih datumih tekem vas bomo obvestili.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top