01. 06. 2023

|

Žiga Mehle ostaja zmaj tudi v sezoni 2023/24

Napadalec Žiga Mehle, otrok Olimpijine hokejske šole, bo tudi v naslednji sezoni nadgrajeval svoj hokejski talent in znanje v članskem moštvu HK SŽ Olimpija.
Žiga je med bolj perspektivnimi igralci svoje generacije, v pretekli sezoni je dobil priložnost v članskem moštvu. Zaigral je v ligi ICE in Hokejski ligi prvakov, kjer je na šestih tekmah dosegel dve podaji. V ligi ICE je na 47 tekmah dosegel tri gole in štiri podaje.

»Sem Ljubljančan in v čast mi je igrati za svoj matični klub, kjer sem naredil svoje prve hokejske korake. Prav tako je klub stabilen in igramo v najmočnejši ligi v regiji. Želim si nadgraditi svojo igro in z dobrimi predstavami pomagati ekipi in klubu do zastavljenih ciljev,« pravi Žiga Mehle.

»Za Žigo je vedno veljalo, da je talentiran igralec z visokim hokejskim IQ-jem, ampak… V Olimpiji smo vanj verjeli in ta ampak je popolnoma odpravil ter že v lanski sezoni pokazal, da postaja kompleten igralec. Verjamem, da bo postajal vse pomembnejši igralec v naši ekipi,« je dodal Anže Ulčar, direktor HK SŽ Olimpija.

Žiga, veselimo se nove sezone s tabo!

deli članek z drugimi