18. 12. 2023

|

Veseli december v Hali Tivoli

Do konca leta nas v Hali Tivoli čakata le še dve domači tekmi in potrudili smo se, da bosta kar se da zanimivi. Obiskovalci se boste lahko fotografirali s pokalom lige ICE, prepevali z Vilijem Resnikom in sodelovali pri »teddy bear toss«. Obe tekmi pa si boste lahko ogledali s paketno vstopnico za 20 EUR.

26. decembra, na dan samostojnosti in enotnosti, bo v Ljubljani ponovno karavanški derbi, naši fantje se bodo pomerili s hokejisti EC KAC. Na zadnjem obračunu so s 3:2 slavili zmaji po izvajanju kazenskih strelov. Verjamemo, da bo tudi tokratni obračun zanimiv.

Zanimivo pa bo tudi dogajanje ob tekmi: na turneji po vseh klubih je Karl Nedved Trophy, pokal lige ICE, ki si ga boste lahko ogledali in se z njim fotografirali. Namig: ste vedeli, da je na njem zapisano tudi ime Žige Panceta.

Nastopil bo Vili Resnik, ki je velik ljubitelj športa. Na naši tekmi je enkrat že nastopil, pravzaprav je takrat s svojim nastopom presenetil naše hokejiste. Kako je bilo, si lahko ogledate na našem You Tube kanalu.

Vsi obiskovalci bodo prejeli tudi koledar HK SŽ Olimpija za leto 2024. Po tekmi pa se boste lahko na ledni ploskvi srečali z našimi hokejisti, se z njimi fotografirali, fantje pa bodo na voljo tudi za podpisovanje koledarjev, dresov…

Ob izteku leta, 30. decembra, v Ljubljani gostuje moštvo Asiaga. Na tej tekmi vas čaka »teddy bear toss«, zato pripravite plišaste igračke in jih 30. decembra prinesite v Halo Tivoli. Igrače so namenjene Društvu za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto. Društvo ima tri dnevne centre za otroke, kamor hodijo otroci priseljenskih družin, begunci iz Ukrajine in ostali, prisotni so tudi v tamkajšnjih romskih naseljih. Društvo je nevladna in humanitarna organizacija, ki si prizadeva za vključujočo in odprto družbo za vse.

Na tekmi z Asiagom imajo otroci in mladostniki do 16. leta s plišasto igračo prost vstop.

In še pozor: v prodaji so tudi paketne vstopnice za obe preostali domači tekmi – obe tekmi si lahko ogledate za 20 EUR.

Za nakup vstopnic kliknite tule

deli članek z drugimi