03. 11. 2023

|

Vabilo na dogodek Zavarovalnice Triglav

Posredujemo vabilo na dogodek Zavarovalnice Triglav, na katerega so obvezne prijave.

Ste kdaj pomislili na telesno dejavnost kot meditacijo?

Smo v času hitrega tempa, duševnih stisk in vsak neuspeh, vsaka bolezen, poškodba nas še dodatno demotivira, v nas vzbuja strah. Kaj je tisto, kar vas umiri, k čemu se zatečete, ko je glava polna?

Ste morebiti kdaj pomislili na plezanje kot na dejavnost, ki povezuje različne generacije, različne značaje in različne profile ljudi. Na dejavnost, ki nas krepi, naredi gibljivejše in predvsem poskrbi za umirjenost našega telesa in duha.

Pridružite se nam v sredo, 15. novembra 2023, ob 16.30 v centru Triglav Lab na Dunajski 20 v Ljubljani, kjer bomo skozi navdihujoče zgodbe sogovornikov spoznali, kako pomembno je zaupati vase, kako pomembno je ne obupati in kako lahko v preprostih stvareh najdeš navdih za vsakodnevno življenje.

Z nami bodo Matej Arh, paraplezalec in vrhunski športnik, Mina Markovič, trikratna zmagovalka svetovnega pokala v plezanju, Julijan Erič, ustanovitelj skupine Prismojeni profesorji bluesa, kitarist in vokalist, Jernej Slivnik, Mladi up in paraalpski smučar v monoskiju, ter Mire Steinbuch, predstavnik starejše generacije, gornik, plezalec, publicist in prevajalec.

Pogovor bo povezoval Matjaž Jeran, direktor plezalnega centra Ljubljana.
Vabljeni, da se nam pridružite, z nami delite svoje izkušnje in predvsem uživate ob zgodbah sogovornikov ter ob koncu tudi ob glasbenem vložku Julijana Eriča. Dogodek bo fotografirala Mladi up Ela Zdešar. Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno. Prijave zbiramo na [email protected].

deli članek z drugimi