skip to Main Content
V Tivoliju se začenja finale državnega prvenstva

8. marca ob 19.15 se v Hali Tivoli začenja finale državnega prvenstva. Za prvi dve domači tekmi finala smo  pripravili posebno akcijo – petkovo in torkovo tekmo si lahko ogledate za 25 evrov! Vse dame pa bodo v petek prejele presenečenje.

In kaj so pred tekmo povedali v našem taboru?

Pred začetkom finala pošiljamo izjave iz našega tabora:

»Težko je igrati takšno serijo po razočaranju, ki smo ga doživeli na zadnji tekmi v ligi ICE, za vse nas je bilo razočaranje veliko. Finale bo tako tudi mentalni preizkus za nas, kako se ponovno zbrati, pustiti stvari za seboj, navsezadnje so fantje profesionalci. Pred derbijem mora biti naša motivacija na najvišjem nivoju, videli smo, kako motivirani pridejo Jeseničani. Zavedamo se, koliko te tekme pomenijo navijačem na obeh straneh. Pripravili se bomo, se osredotočili na našo igro, a ne bom lagal, zagotovo ne bo lahko,« je pred jutrišnjo tekmo povedal trener Antti Karhula.

»V finalu se bomo osredotočili nase, na našo igro. Seveda smo razočarani zaradi izpada iz nadaljevanja tekmovanja v ligi ICE, prepričan sem, da smo sposobni več. A na napakah se učimo in to bomo skušali odpraviti, izboljšati. Veliko smo se naučili. Imeli smo nekaj prostih dni, spočili smo se in se na led vrnili s svežimi glavami. Smo profesionalci in vse, kar se je zgodilo, moramo za finale državnega prvenstva odmisliti. Igrati moramo celih 60 minut in izkoriščati priložnosti,« je povedal Žiga Pance.

»Po kratkem premoru po razočaranju v Brunicu smo se na led vrnili spočiti in pripravljeni na nove izzive. Na derbijih motivacije nikoli ne manjka in vsi se dobro zavedamo, kaj v Sloveniji pomeni hokejski derbi. Jesenice so dobra ekipa z odličnimi posamezniki in na finale se moramo dobro pripraviti,« je dodal napadalec Marcel Mahkovec.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top