26. 04. 2023

|

V Tivoli prihaja odlični strelec Trevor Gooch

Trevor Gooch je včeraj dvigni pokal za zmagovalca danske Metal Ligaen. Ameriški napadalec je bil med ključnimi igralci ekipe Aalborg Pirates za osvojitev naslova, v pretekli sezoni je bil med najboljšimi strelci danske lige, v naslednji sezoni pa bo oblekel zeleni dres!

»Veselimo se njegovega prihoda,« pravi Anže Ulčar, direktor HK SŽ Olimpija. »Trevor je odličen strelec, ki se dobro odkriva in zna izkoristiti tako ustvarjene priložnosti za gol. Je močan in energičen napadalec, ki je točkovno zelo učinkovit. Njegovi nekdanji soigralci in trenerji so pohvalili tudi njegov moštven duh in predanost ekipi«.

Trevor Gooch sicer prihaja iz Mantue iz ameriške zveze države New Jersey. V pretekli sezoni je bil med najboljšimi strelci danske lige in je pomembno prispeval k uspehu svoje ekipe. V zadnji sezoni je na 65 tekmah dosegel 55 točk (26 golov in 29 podaj). Pred prihodom v Aalborg je v ECHL v dresu moštva Reading Royals na 65 tekmah dosegel 73 točk (41 golov in 32 podaj).

»Za prihod v Ljubljano sem se odločil, ker tu vidim odlično priložnost. Veselim se izziva in bom po svojih najboljših močeh pomagal klubu, da se vrne na zmagovita pota. Slišal sem tudi same dobre stvari o mestu, zato sem navdušen, da se podajam novim izzivom naproti. Vsaka sezona je nov začetek, zato komaj čakam, da bom kmalu spoznal svojo novo ekipo,« je o prihodu v moštvo HK SŽ Olimpija povedal Trevor Gooch.

Trevor, dobrodošel v Ljubljani!

deli članek z drugimi