03. 07. 2023

|

Razpored tekem lige ICE

Liga ICE je danes objavila razpored tekem v prihajajoči sezoni. Prvi plošček bo padel 15. septembra, takrat bodo zmaji igrali tudi prvo domačo tekmo v novi sezoni.

Liga se bo začela 15. septembra, zmaji bodo v Hali Tivoli gostili Steinbach Black Wings Linz. V prvem krogu so prosti Beljačani. Zmaji prvi tekmovalni konec tedna nadaljujejo v nedeljo, 17. septembra, z gostovanjem na Dunaju.

Do konca septembra bodo naši hokejisti gostovali v Gradcu, gostili Innsbruck, pa igrali v gosteh v Bolzanu in gostili Pioneers Vorlarberg.

Zadnji tekmovalni dan rednega dela bo 23. februar 2024

Pravila ostajajo tudi v novi sezoni nespremenjena. Tudi v sezoni 2023/24 bo v ligi ICE, najmočnejši regionalni hokejski ligi tekmovalo  13 ekip, ki se bodo med seboj pomerile za Karl Nedwed Trophy.

Redni del sezone bodo moštva, ki tekmujejo v ligi, odigrala po sistemu dvojnega kroga. To pomeni, da bo vsako moštvo z vsakim igralo štirikrat – po dvakrat doma in dvakrat v gosteh. Najboljših šest ekip po rednem delu sezone se bo neposredno uvrstilo v končnico lige oz. četrtfinale. Ekipe, uvrščene od sedmega do desetega mesta, bodo igrale v predkončnici oz. dodatne kvalifikacije za končnico v formatu na dve zmagi za preostali dve mesti v četrtfinalu. Končnico bodo moštva sicer igrala na štiri zmage oz. v formatu “best-of-7”.

Celoten razpored je na voljo tule.

Koledar si lahko tudi naložite na svoje naprave: calovo.

deli članek z drugimi