28. 02. 2024

|

Predstavitev partnerja: Zdravstveni zavod Zdravje

Zdravstveni zavod Zdravje je eden največjih in najsodobnejših medicinskih centrov v Sloveniji in širši regiji, ki na enem mestu združuje širok nabor ponudnikov zdravstvenih storitev. S svojo strokovnostjo in prijaznostjo zdravijo bolnike že vrsto let, zdravim pa preprečujejo, da bi zboleli.

Zdravstveni zavod Zdravje je nastal v želji olajšati ljudem dostop do zdravstvene oskrbe in jim omogočiti kvalitetno storitev takoj, ko jo potrebujejo. Na enem mestu nudijo širok nabor izvajalcev zdravstvenih storitev, ki pokrivajo najrazličnejša področja medicine. Pregledi in medicinske storitve so na voljo samoplačniško, nekateri pa tudi na koncesijo v okviru zdravstvenega zavarovanja.

»V Zdravstvenem zavodu Zdravje verjamemo, da je zdravje najpomembnejša vrednota vsakega posameznika in naše poslanstvo je, da vsem našim pacientom pomagamo pri ohranjanju zdravja skozi vse življenje,« pravi ustanovitelj Zdravstvenega zavoda Zdravje, torakalni kirurg mag. Marko Bitenc, dr. med.

V HK SŽ Olimpija si delimo vrednote z Zdravstvenim zavodom Zdravje, navsezadnje je šport povezan z zdravim načinom življenja. A tudi naši športniki kdaj potrebujejo specializirano medicinsko pomoč in pri tem je našim hokejistom v veliko podporo ravno Zdravstveni zavod Zdravje. Njihovo osebje jim nudi različne tretmaje in ustrezno zdravljenje v primeru poškodb in bolezni.

deli članek z drugimi