30. 01. 2024

|

Predstavitev partnerja: Fizioterapija Eno

Fizioterapija Eno je organizacija fizioterapevtov in kineziologov, ki posameznikom zmanjša čas okrevanja. Izvaja manualno fizioterapijo in rehabilitacijsko dejavnost za osebe, ki jim gibanje povzroči bolečino ali nelagodje. Skupaj z zunanjimi sodelavci lahko svoje stranke usmerijo tudi na ostale specialnosti, ki bodo pomagale k povrnitvi moči in polnega življenjskega elana.

Fizioterapija Eno je leta 2021 prejelo tudi naziv olimpijskega referenčnega športno-medicinskega centra za obdobje do leta 2024, ki ga podeljuje Olimpijski komite Slovenije – Združevanje športnih zvez.

Fizioterapija Eno nudi:

  • ročno ali izokinetično dinanometrijo z analizo in ustrezno prilagoditvijo rehabilitacije,
  • izkušeno manualno diagnostiko in hitro rehabilitacijo poškodb, po potrebi napotitev na slikovno diagnostiko v isti stavbi s strani izkušenih specialistov, ki so prav tako del mreže Olimpijskih referenčnih športnomedicinskih centrov,
  • timsko delo z obstoječo zdravstveno ekipo, po potrebi ali na svojo željo pa lahko angažirajo tudi specialista fiziatra ali ortopeda za najbolj optimalno, timsko obravnavo športnih poškodb.

Fizioterapijo Eno obiskujejo tudi nekateri naši hokejisti. Obravnavani so strokovno in celostno na enem mestu, s tem pa se čas okrevanja opazno zmanjša, tako da lahko čim prej zaživijo polno hokejsko življenje brez bolečin.

»Fizioterapije za spodnji del hrbta so resnično naredile razliko. Fizioterapevtka Ana me je usmerjala skozi raznovrstne vaje, ki so res pomagale zmanjšati bolečine v spodnjem delu hrbta. Po nekaj terapijah je moje počutje veliko boljše. Dodatne vaje za doma so pripomogle k ohranjanju rezultatov. Res sem zadovoljen s tem, kako se je moje stanje izboljšalo,« je dejal naš vratar Lan Kavčič.

deli članek z drugimi