28. 12. 2023

|

Predstavitev našega partnerja: ZELINKA d.o.o.

Podjetje ZELINKA d. o. o. že nekaj let podpira naš klub s svojimi storitvami. Pri tem gre predvsem za storitve, ki optimizirajo poslovanje in pripomorejo k večji učinkovitosti na trgu, kar je ključno za naš klub.

ZELINKA d.o.o. nam je podarila tri računalnike, ki so trenerjem v veliko pomoč pri vsakodnevnem delu. Podjetje nam je izkazalo tudi svojo podporo v začetku decembra, ko so nas obiskali na hokejski tekmi v Dvorani Tivoli.

ZELINKA d.o.o. je specializirana kot uvoznik in zastopnik blagovne znamke Lenovo. Nudijo računalnike in strežniško opremo številnim podjetjem in državnim ustanovam v Sloveniji ter v tujini. Poleg tega zagotavljajo storitve sistemske integracije, servis in inštalacije strojne in programske opreme.

Podjetje ZELINKA d.o.o. je tudi distributer oz. zastopnik drugih priznanih blagovnih znamk, kot so IBM, 3M, Targus, ELO Touch in drugi. Gre za zanesljivega partnerja, kar dokazuje tudi dolg seznam znanih slovenskih organizacij, s katerimi uspešno sodelujejo, med njimi tudi HK SŽ Olimpija.

deli članek z drugimi