27. 09. 2023

|

Predstavitev našega partnerja: Segafredo Zanetti

Mnogi si ne predstavljamo dneva brez kave in zahvaljujoč podjetju Segafredo Zanetti so jo deležni tudi naši hokejisti. Podjetje je edini ponudnik kave na trgu, ki ima celoten potek proizvodnje na svoji dlani, torej od pridelave do skodelice na mizi.

Segafredo Zanetti ima svoje lastne plantaže v Braziliji in Kostariki, kjer goji najkvalitetnejše kavne kulture. Pobrana kavna zrna se skrbno zmešajo in prepražijo v najsodobnejših napravah za praženje. Tako nastane ta slavna italijanska kava.

Podružnica Segafredo Zanetti Slovenija je bila ustanovljena leta 2005. Podjetje se ponaša s certifikatom IFS (op.: certifikat visokega standarda varnosti hrane, kakovosti in higiene), s čimer se izkazujeta varnost in kakovost blagovne znamke. Po vsem svetu je več kot 50 podružnic v 36 državah zaslužnih, da se dnevno popije več kot 50 milijonov skodelic te kave na dan.

V našem hokejskem klubu je kava podjetja Segafredo Zanetti poleg domačim hokejistom na voljo tudi gostujočim ekipam in članom poslovnega kluba.

deli članek z drugimi