30. 08. 2023

|

Predstavitev našega partnerja: Named Sport

Priprave na novo sezono so vedno težke in naporne, še igralci jim rečejo, da gre za »znoj, kri in solze«. Kombinacija kondicijskih priprav in treningov na ledu predstavlja velike napore za športnike, ki zato potrebujejo nekaj dodatne energije. Pri tem našim hokejistom stoji ob strani podjetje Named Sport, inovativno italijansko podjetje v športni prehrani.

Izdelki Named predstavljajo inovativen koncept naravne medicine. Foto: Domen Jančič

Znamka Named temelji na inovativnem konceptu naravne medicine, ki prisega na uravnavanje naravnega ravnovesja telesa in s tem izboljšanje počutja. Strast do športa, skrb za zdravje, spoštovanje narave so vrednote, ki si jih delimo z našim partnerjem Named Sport

Našim hokejistom podjetje ponuja dodatke in dopolnila k prehrani, s katerimi nadomestijo sestavine, ki so jih izgubili z napori na treningih in tekmah. To pa je predpogoj za zagotavljanje optimalne atletske uspešnosti. S prehranskimi dopolnili Named pred, med in po treningih, se hokejisti hitreje regenerirajo, hitreje obnovijo energijo, s tem pa tudi izboljšajo počutje.

»Priprave na sezono so vedno najtežji del sezone, a vsi vemo, da moramo svoj del profesionalno oddelati, saj nam je zato med sezono lažje. Opažam, da se moje telo po naporih veliko hitreje regenerira, če zaužijem Namedova dopolnila, meni najljubši je njihov proteinski napitek,« pravi napadalec Miha Zajc.

Namedova prehranska dopolnila so rezultat intenzivnih raziskav, ki potekajo v sodelovanju s skupino strokovnjakov, v kateri sodelujejo tako farmacevti, znanstveni raziskovalci, fizioterapevti, trenerji kot seveda tudi nutricionisti. Rezultat je vrsta učinkovitih in vrhunskih formulacij z vrhunskimi sestavinami in odličnimi surovinami. Tu se zagotovo vsi strinjamo: naši fantje si zaslužijo najboljše!

deli članek z drugimi