25. 07. 2023

|

Predstavitev našega partnerja: DG69

Podjetje DG 69 iz Vrhnike že vrsto let skrbi, da naši hokejisti dobijo primerno sadje in zelenjavo ter s tem potrebne vitamine in minerale. Na trgu so prisotni že več kot 20 let in povezujejo trgovske verige s pridelovalci sadja in zelenjave.  Uvrščajo se med vodilna podjetja na področju pakiranja in distribucije konvencionalnega in ekološko pridelanega svežega sadja ter zelenjave na področju Jugovzhodne Evrope.

V podjetju DG69 so inovativno pristopili k distribuciji svežega sadja in zelenjave in svojim poslovnim partnerjem nudijo celovite rešitve pri pakiranju, skladiščenju in distribuciji. Sadje in zelenjava tako ne izgubita svežine in do končnih kupcev in njihovih krožnikov ohranita najvišjo kakovost

,Sodelujejo z vodilnimi znamkami na trgu svežega ekološkega sadja in zelenjave. Njihov cilj je s sodelovanjem z najboljšimi pridelovalci in stalnimi inovacijami na vseh ravneh procesa zagotoviti kvaliteto na vsakem koraku.

Znamka Eko Bio Organic, v katero se uvršča več kot 50 vrst svežega sadja in zelenjave, je vse, kar potrebuje zdrava kuhinja, njihovo sadje in zelenjava pa je na voljo na policah vseh večjih trgovcih ter tudi pri nekaterih manjših lokalnih ponudnikih.

Kakovostno in okusno sadje našim hokejistom vsak dan pripravlja nepogrešljivi tehnični vodja ekipe Andrej Vidmar – Vido. Hokejisti ga zaužijejo pred in po treningih ter tekmah, vzamejo ga s seboj na pot, z njim pa pogostimo tudi gostujoče ekipe.

V DG69 delujejo kot  družbeno odgovorno podjetje in v okviru te njihove podjetniške usmeritve podpirajo tudi naš klub, za kar se jim iskreno zahvaljujemo.

Hvala DG 69, da skrbite za dobro počutje in zdravje naših hokejistov!

deli članek z drugimi