25. 10. 2023

|

Predstavitev našega partnerja: Angel Hostess Agency

Hokejska tekma ni le športni dogodek, kjer je v ospredju športni rezultat in tekmovanje, temveč tudi doživetje za gledalce in priložnost za druženje s prijatelji. Pri izvedbi tekem in čim boljšemu doživetju za gledalce nam pomagajo hostese iz agencije Angel Hostess Agency.

Angel Hostess Agency je agencija, ki izžareva strast in ljubezen do mode ter visoko profesionalnost tako do klientov kot tudi do njenih članic. Poslanstvo Angel Hostess Agency je, da z ostrim očesom za lepoto in estetiko zastopa vrhunske modele, obenem pa z visokim čutom odgovornosti ter strokovnosti zagotovi naročnikom resen in predan pristop k dogodku.

»Za sodelovanje s HK SŽ Olimpija smo se odločili z namenom podpore kluba. S tem smo sprejeli izziv delovanja na novem področju – šport, na katerem agencija primarno sicer ne deluje. Namen naše skupne zgodbe, ki jo pišemo, je z našo profesionalnostjo in izkušenostjo popeljati doživetje tekme na višji nivo in pričarati obiskovalcem neko novo izkušnjo,« pravita ustanovitelja agencije Angel Hostess Agency, Pia Šoško in Anže Kupljenik.

Na hokejskih tekmah v Hali Tivoli sta redno prisotni dve hostesi, ki nam pomagata v poslovnem klubu, kjer poskrbita, da vse poteka, kot mora. Podeljujeta pa tudi nagrade najboljšima igralcema tekme.

deli članek z drugimi