30. 05. 2024

|

Olimpiji se je pridružil Blaž Gregorc

Z veseljem sporočamo, da se ekipi pridružuje izkušeni slovenski branilec Blaž Gregorc. Blaž ima bogate, več kot petnajstletne mednarodne izkušnje in je skozi svojo kariero igral za več vidnih evropskih klubov. Je tudi dolgoletni član slovenske državne reprezentance.  Zato bo tako na ledu kot v garderobi prispeval k trdnosti naše igre in splošni stabilnosti ekipe. Seveda je tudi odličen mentor mlajšim igralcem, ki jih ima Olimpija Ljubljana veliko tudi v obrambnih vrstah.

Blaž Gregorc: »Zelo sem vesel da smo z Olimpijo dosegli dogovor in da se po sedemnajstih letih igranja v tujini vračam v Slovenijo. Prepričalo me je kako se gradi ekipa in zdravo okolje celotne organizacije. Pridružilo se je veliko dobrih igralcev in verjamem, da bomo konkurenčni za doseganje dobrih rezultatov.«

Anže Ulčar: “Z Blažem smo pridobili izkušnje, zanesljivost in odličen karakter. Vse te njegove lastnosti bodo našo igro dvignile na višjo raven. V zelo mladi obrambni vrsti bo skupaj z Žigo Pavlinom predstavljal vodstveno figuro, mlajšim soigralcem dajal zanesljivost in mirnost, ter jih nenazadnje usmerjal v njihovem razvoju. Blaž bo imel zelo pomembno vlogo na in ob ledu. Kakovostno in karakterno odlično sodi v našo ekipo.”

deli članek z drugimi