23. 10. 2023

|

Nova zmaga naših dečkov, tokrat visoka in zanesljiva

V nedeljo so na led stopili tudi naši dečki. To je bila šele tretja letošnja tekma te selekcije. V prvih dveh tekmah so zabeležili dve zmagi, obe pa sta bili doseženi šele po izvajanju kazenskih strelov.

Dečki so bili tudi tokrat uspešni, je pa bil rezultat bistveno bolj v prid naše ekipe. Naši so se v vodstvo postavili že takoj na začetku tekme. V 2.minuti je za vodstvo 1:0 zadel Anže Stipanič, proti koncu druge tretjine pa je za končni rezultat 2:0 v prvi tretjini poskrbel Aleksandr Malinin.

V strelih na nasprotnikova vrata sta bili ekipi sicer dokaj izenačeni, a so bili naši napadalci bistveno bolj nevarni in natančni. In to se je v nadaljevanju samo še stopnjevalo. V drugem delu so naši tako samo še povišali vodstvo. Zadeli so Aleksandr Malinin, Žiga Kuhar ter dvakrat Oskar Fras.

Naši so tako na začetku zadnje tretjine vodili že s 6:2 in preobrat je bil seveda nemogoč. Razlika v našo korist se je samo še povišala. V zadnjem delu je tako dvakrat zadel še Oskar Fras, enkrat pa Žiga Valenčič in s končnih 9:2 so se naši lahko veselili nove zmage.

Nova tekma naše dečke čaka naslednjo nedeljo, ko se odpravljajo na gostovanje na Jesenicah.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Nekaj fotografij s tekme si lahko ogledate na tej povezavi

Lestvico v kategoriji u-15 lahko spremljate na tej povezavi.

deli članek z drugimi