skip to Main Content
Marcel Mahkovec je Young Star Lige ICE februarja

Marcel Mahkovec je Young Star Lige ICE meseca februarja. 20-letni napadalec je tako peti in zadnji igralec, ki je postal mlada zvezda lige posameznega meseca v tej sezoni. Kdo bo Young Star sezone, bo znano marca. Poleg Marcela Mahkovca se bodo za naslov potegovali še Senna Peeters, Lucas Thaler, Finn Van Ee in Mathias Böhm.

To je Marcelova prva sezona pri HK SŽ Olimpija. V 48 nastopih v rednem delu sezone je 20-letni napadalec dosegel 19 točk (8 golov, 11 podaj). Izkazal se je v kvalifikacijah za končnico, ko je k domači zmagi s 6:2 proti HC Pustertal prispeval dva gola in podajo.

»Resnično sem vesel te nagrade. To ne bi bilo mogoče brez podpore soigralcev in trenerjev, ki so mi celo sezono zaupali in za to sem jim iskreno hvaležen. Velika hvala tudi vsem navijačem, ki so si vzeli čas in glasovali zame. Čeprav je bila sezona za ekipo zelo solidna, je bil izpad pred končnico nedvomno razočaranje. V prihodnje si želim še izboljšati svojo igro in tako pomagati ekipi, da skupaj dosežemo čim več zmag,« je povedal Marcel Mahkovec.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top