13. 04. 2023

|

Luka Vodlan ostaja zmaj

V naši ekipi tudi v sezoni 2023/24 ostaja mladi napadalec Luka Vodlan, ki se je članskemu moštvu pridružil konec januarja.

Luka Vodlan je v dresu HK SŽ Olimpija v pretekli sezoni odigral 11 tekem v ligi ICE, zatem pa se je v zaključnih bojih pridružil tudi ekipi U19. Luka je hokejsko znanje nabiral na Češkem in na Finskem, hokejske začetke pa je naredil v našem klubu. Odlikuje ga motiviranost, disciplina in profesionalni pristop, ki ga prinaša z izkušnjami iz mladinskih tekmovanj v tujih ligah.

»Zame je velika čast in hkrati odgovornost igrati za Olimpijo in nositi zeleno-beli dres. Tu sem naredil svoje prve hokejske začetke, odšel v tujino, a lepo je biti na domačem ledu. Hokej v ligi ICE je res na visokem nivoju in prepričan sem, da lahko v tem okolju in s to ekipo napredujem,« pravi Luka Vodlan in dodaja, da je vzdušje odlično. Z nekaj ostalimi fanti namreč skupaj trenirajo in se že pripravljajo na prihodnjo sezono.

»Luka Vodlan se je naši ekipi pridružil januarja in tako dobil priložnost, da se dokaže. Za sodelovanje z njim smo se odločili, ker v našo ekipo prinaša odlično kombinacijo disciplinirane in odgovorne igre, je močan igralec in odličen drsalec. Prepričal nas je s svojim značajem in željo igrati za Olimpijo,« pravi Anže Ulčar, športni direktor HK SŽ Olimpija.

Luka, veseli smo, da si del naše ekipe!

deli članek z drugimi