06. 12. 2023

|

Klubi v Hali Tivoli imamo nov skupni fitnes

Dolgoletna želja je postala resničnost in v Hali Tivoli imamo nov fitnes, ki je rezultat sodelovanja in povezovanja vseh klubov, ki domujemo v Hali Tivoli (KK Ilirija, ACH Volley in HK SŽ Olimpija), Športa Ljubljana in podjetja Kingsbox.

V Hali Tivoli domujemo KK Ilirija, ACH Volley in HK SŽ Olimpija, košarkarji, odbojkarji in hokejisti pa so doslej koristili bodisi dotrajan fitnes nad malo dvorano ali Fitnes Tivoli. Z novo pridobitvijo, ki je našla svoje mesto v prostorih nekdanje diskoteke, pa bo izvedba (kondicijskih) treningov precej lažja.

Na pobudo HK SŽ Olimpija, da v prostorih dvorane uredimo nov fitnes, so se klubi in Šport Ljubljana odzvali z veseljem in tako danes naše športnice in športniki že uporabljajo novo pridobitev. Velik partnerski korak je naredilo podjetje Kingsbox z njihovo fitnes opremo.

»Vseli nas, da so vsi partnerji tako pozitivno sprejeli našo pobudo k ureditvi fitnes prostora v Tivoliju. To je bila res naša velika želja in zadovoljni smo, da smo ta prostor oživili s tako kvalitetnimi in funkcionalnimi napravami. Verjamemo, da bomo zato lahko vsi še boljši in da bo priprava naših športnikov na še višjem nivoju,« je povedal Anže Ulčar, direktor HK SŽ Olimpija. Zadovoljen z boljšimi pogoji za delo je tudi glavni trener moštva Upi Karhula, ki je tudi sam velik navdušenec nad fitnesom

Klemen Zaletel, kondicijski trener KK Ilirija, je novo pridobitev v Hali Tivoli označil kot velik korak naprej pri fizični pripravi ekipe. »Naše delo bo odslej precej lažje, veseli smo nove pridobitve,« je povedal.

»Kar nekaj logistike in časa smo potrebovali za izvedbo kondicijskih treningov, gostovali smo v Fitnesu Tivoli, se prilagajali. Zdaj bo vse lažje, v veliko veselje nam je deliti fitnes s preostalima kluboma v Hali Tivoli. Prostor je odlično urejen in treningi so pravo veselje,« je povedal Radovan Gačič, glavni trener ACH Volley.

Predstavnik podjetja Kingsbox Luka Železnik je izpostavil, da gre za izključno slovensko podjetje s sedežem v Sežani. »Veliko pozornosti namenjamo razvoju naših izdelkov in ves čas iščemo nove priložnosti za rast, izboljšave in inovacije. Povezovanje s športnimi klubi nam veliko pomeni tudi pri razvoju izdelkov. Poleg tega se radi povezujemo s slovenskimi športniki in lokalnimi partnerji. Večina naših izdelkov je narejena v Sloveniji in so plod slovenskega znanja in izkušenj,« je povedal.

V HK SŽ Olimpija smo  zelo zadovoljni s Kingsbox opremo in verjamemo, da bodo naši rezultati s podporo takšnega partnerskega sodelovanja še boljši.

deli članek z drugimi