30. 05. 2023

|

Jaka Šturm ostaja v Ljubljani

V sezoni 2023/24 v dresu HK SŽ Olimpija ostaja napadalec Jaka Šturm, ki se je našemu moštvu pridružil v sezoni 2021/22, ko smo vstopili v ligo ICE.

Jaka je v zadnjih dveh sezonah odlično napredoval, v dresu našega moštva je tekmoval v Hokejski ligi prvakov, kjer je zabeležil dve podaji. Na dveh tekmah finala državnega prvenstva pa je dosegel 3 gole in podajo ter bil s 4 točkami med bolj učinkovitimi igralci.

»Veliko fantom v ekipi, vključno z mano, bo to že tretja skupna sezona v ligi ICE. Nekaj izkušenj smo si že nabrali, zato sem prepričan, da lahko v naslednji sezoni stopimo stopničko višje tako v individualnem kot v ekipnem smislu. V Ljubljani se počutim odlično, za nas je res dobro poskrbljeno in s fanti se super razumemo. Veselim se začetka naslednje sezone,« pravi Jaka Šturm.

Z njegovimi predstavami je bil zadovoljen tudi glavni trener Upi Karhula, ki je povedal: »Želeli smo zadržati jedro ekipe in Jaka je del tega jedra. V pretekli sezoni je pokazal veliko pripadnost ekipi in prepričan sem, da lahko v prihodnji sezoni še napreduje

Štuks, veseli smo, da ostajaš zmaj!

deli članek z drugimi