25. 04. 2024

|

Hvala vsem!

Pretekla sezona se je odvila kar precej po načrtih. Seveda smo bili razočarani, ko smo izpadli tik pred vrati četrtfinala, a zato smo še toliko bolj odločni, da gremo v smeri prihodnje sezone še boljo odločno.

Po nekaj vzponih in padcih v Ligi ICE smo našli konstantno formo, se borili, nabirali izkušnje… Na začetku sezone smo večkrat zapravili vodstvo v domači dvorani, a tudi niz domačih porazov nam je uspelo obrniti v zmage. V nadaljevanju sezone smo stopnjevali formo in postavili odlično osnovo za prihodnjo sezono, zato je še toliko bolj bolel poraz s Pustertalom za uvrstitev v končnico. Ligo so ponovno osvojili hokejisti Salzburga, za kar jim čestitamo.

V rednem delu državnega prvenstva smo pokazali nekaj slabših in manj prepričljivih predstav, a potem v finalu gladko premagali večne tekmece z Jesenic. Finalno serijo smo želeli zaključiti s štirimi zaporednimi zmagami, kar nam je tudi uspelo, dvignili smo pokal in osvojili 19. naslov državnega prvaka.

Sestavni del priprav na novo sezono je tudi sestava ekipe in del tega so tudi odhodi. V prihodnji sezoni ne bo več z nami Trevorja Goocha, Aleksandra Magovca, Jake Šturma, Aljaža Predana, Villeta Leskinena, Tanelija Ronkainena, Oliverja Kiljunena in Charlieja Dodera. Hokejsko kariero je zaključil Nejc Stojan, ki se bo v prihodnje posvečal drugim profesionalnim izzivom.

Ob tem še iskrena hvala sponzorjem, partnerjem in podpornikom, da nam stojite ob strani. Vaša podpora nam veliko pomeni. In hvala vsem, ki za naše fante navijate Hali Tivoli in na gostovanjih.

Že odštevate do nove sezone?

deli članek z drugimi