29. 11. 2023

|

Hala Tivoli ima nov fitnes

Dolgoletna želja je postala resničnost in v Hali Tivoli imamo nov fitnes, ki je rezultat sodelovanja in povezovanja vseh klubov, ki domujemo v Hali Tivoli (KK Ilirija, ACH Volley in HK SŽ Olimpija), Športa Ljubljana in podjetja Kingsbox.

V Hali Tivoli domujemo KK Ilirija, ACH Volley in HK SŽ Olimpija, košarkarji, odbojkarji in hokejisti pa so doslej koristili bodisi precej dotrajan fitnes nad malo dvorano ali Fitnes Tivoli. Z novo pridobitvijo, ki je našla svoje mesto v prostorih nekdanje diskoteke, pa bo izvedba (kondicijskih) treningov precej lažja.

Na pobudo HK SŽ Olimpija, da v prostorih dvorane uredimo nov fitnes, so se klubi in Šport Ljubljana odzvali z veseljem in tako danes naše športnice in športniki že uporabljajo novo pridobitev. Velik partnerski korak je naredilo podjetje Kingsbox z njihovo fitnes opremo.

Kingsbox je slovensko podjetje s sedežem v Sežani, kjer imajo tudi svoj »showroom«. V Sežani se je tudi začela njihova zgodba. Luka in Dejan, dva prijatelja in entuziasta, ki ju je povezovala tudi skupna želja, sta v garaži začela delati športno opremo. V zgolj petih letih je podjetje zraslo v enega največjih ponudnikov športne opreme v Evropi. Njihova športna oprema je narejena v Sloveniji, povezujejo se z lokalnimi partnerji.

Njihovo vodilo je inovativnost, ki jo usmerjajo v nove produkte. Ves čas iščejo nove priložnosti za rast, izboljšave in inovacije. Njihove stranke so njihov navdih in vedno stremijo k temu, da rade uporabljajo njihove izdelke. V HK SŽ Olimpija smo resnično zelo zadovoljni s Kingsbox opremo in verjamemo, da bodo naši rezultati s podporo takšnega partnerskega sodelovanja še boljši.

deli članek z drugimi