25. 01. 2024

|

Bo zmajem tokrat uspelo premagati Vorarlberg?

Naši hokejski zmaji imajo ta konec tedna dvojni domači program – v petek v Halo Tivoli prihaja ekipa Pioneers Vorarlberg, v soboto pa hokejisti Innsbrucka.

V tej sezoni zmaji še niso bili uspešni proti ekipi Vorarlberga. Medtem ko so bili lani Avstrijci prikovani na dno lestvice, so v letošnji sezoni veliko bolj nevarni. Tokratni obračun je zadnji, četrti v tej sezoni in kar trikrat so bili boljši nasprotniki iz Vorarlberga, ki so trenutno na lestvici 10 točk za zmaji na 10. mestu.

Medtem ko so zmaji na zadnjih štirih tekmah zmagali, so nasprotniki na zadnjih petih obračunih izgubili štirikrat, enkrat pa zmagali po podaljšku. Najbolj nevaren napadalec pri gostih je zagotovo Steven Owre, ki je zbral doslej 51 točk, dve več kot naš »top scorer« Trevor Gooch. V vratih je statistika na strani zmajev, saj je Lukaš Horak trenutno pri 91,8 odstotkih obramb, Alex Caffi pa je zbral 90,1 odstotka obramb.

Imamo lepo zalogo točk pred ekipami, ki so na lestvici za nami. Vsi si želimo igrati končnico, tudi hokej je bolj agresiven. Ni kaj, na ledu ni prijateljev, a ostajamo zavezani fair-playu. Nekaj stvari v igri moramo še popraviti,« pravi kapetan Žiga Pavlin. Pred tekmo z Vorarlbergom pa dodaja: »Očitno je, da nam tekmec ne odgovarja. A ukvarjati se moramo sami s seboj. Gremo tekmo za tekmo, cilj so zagotovo tri točke tudi v petek. Gre pa za zelo neugodnega nasprotnika, ki išče protinapade, malo »pogoljufajo«, a vse bomo dali od sebe, da jih tokrat premagamo.«

Vabljeni na hokejski konec tedna. Za obisk obeh tekem, ki sta v Hali Tivoli ta konec tedna, smo pripravili posebno ponudbo – PAKETNO VSTOPNICO. Za 20 EUR si lahko ogledate obe tekmi in podprete naše borce.

Vstopnice so na voljo na prodajnih mestih Eventima in na povezavi https://bit.ly/47NxdpJ

Podprimo skupaj naše fante, da jim uspe osvojiti nove 3 točke v boju za končnico!

 

deli članek z drugimi