skip to Main Content
Aljoša Crnovič in Nejc Stojan ostajata zmaja tudi v sezoni 2023/24

Mlada in perspektivna branilca Aljoša Crnovič in Nejc Stojan ostajata zmaja tudi v sezoni 2023/24. Aljoša in Nejc sta trenutno s slovensko reprezentanco v Latviji iz našega kluba pa ob tem z veseljem sporočamo, da tudi v naslednji sezoni ostajata v našem moštvu.

Aljoša Crnovič in Nejc Stojan predstavljata novo generacijo slovenskih hokejistov na branilskih položajih in si utirata pot tudi v slovenski reprezentanci. Aljoša je bil na zadnjih reprezentančnih zborih stalni član slovenske izbrane vrste in Nejc Stojan pa si svoje mesto zagotavlja.

Aljoša Crnovič pravi: »S soigralci se res odlično razumemo in to se kaže tudi v vzdušju v garderobi. S prihodom novega trenerja se je spremenil način igre in taktike, kar mi je zelo všeč. Cilji nas vseh, igralcev in celotne ekipe, da dokažemo, da lahko pariramo najboljšim ekipam.« Crni se je našemu moštvu pridružil sredi sezone 2021/22 in je v zeleno-belem dresu odigral 91 tekem (v državnem prvenstvu, v ligi ICE in CHL), zabeležil je 26 točk.

Nejc Stojan se je ekipi pridružil v sezoni 2022/23 in se v našem moštvu odlično vživel. »V Ljubljani se počutim odlično, s fanti smo res dobri prijatelji. Hitro so me sprejeli medse in poskrbeli, da sem se hitro vživel in dobro počutil v garderobi. Energija je prava. Od nove sezone pričakujem, da bomo rasli iz tekme v tekmo. Seveda je naša velika želja, da si priborimo uvrstitev v končnici,« pravi Nejc Stojan, ki je za Olimpijo odigral 54 tekem.

Aljoša Crnović in Nejc Stojan v naš klub prinašata mladostno energijo in zagnanost, motivacijo in pripravljenost na delo. Odlikuje ju profesionalni pristop in prepričani smo, da bosta pod mentorstvom nekaterih bolj izkušenih soigralcev še veliko pridobila.

Vsem risom pa sporočamo, da držimo pesti in navijamo iz Ljubljane! Gremo, fantje!

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top